Mijn naam is Petra Vries. Ik geef trainingen op het gebied van onderhandelen. Dat doe ik bij de overheid en aan ondernemers. Daarnaast verleen ik eerste hulp aan mensen die een lastig gesprek voor de boeg hebben: Eerste Hulp Bij Onderhandelen.

Onderhandelen doe je elke dag. Soms noem je het overleggen, vergaderen, samenwerken of ruzie maken. Zodra je voor de uitkomst van een situatie afhankelijk bent van een ander, die niet direct hetzelfde wil,  ben je aan het onderhandelen.

Ik help je om dit zo effectief mogelijk te doen. Om krachtig en zelfverzekerd op te komen voor je eigen belangen. Met oog en interesse  voor de belangen van de ander. Om zo samen tot een win-win-oplossing te komen. Als je deze kunst beheerst zal je meer plezier gaan krijgen in je zakelijke gesprekken én er meer resultaat uithalen. En omdat je ook aandacht hebt voor de belangen van de ander, blijf je een prettige en interessante onderhandelingspartner. Zo bouw je aan duurzame zakelijke relaties.

Ik heb jaren als jurist bij de overheid gewerkt en ben sinds 2012 opgeleid tot communicatietrainer en gestart als zelfstandig ondernemer. Het ondernemerschap vind ik mooi en interessant en soms ook eenzaam. Daarom was één van mijn doelen voor 2015 om een prettige werkplek buiten de deur te vinden. Die heb ik gevonden bij Good2Connect! Ik ben eind 2014 een keer komen ‘proefdraaien’ en voelde me meteen thuis. Wat me aanspreek bij G2C is dat het veel meer is dan alleen een flexwerkplek.  Het is een actief netwerk en er wordt veel georganiseerd. Ik ben blij dat ik deze plek gevonden heb en ben van plan mijn steentje bij te dragen aan een  bloeiende toekomst voor G2C.

-Petra Vries-

 

Wil jij de volgende partner in beeld zijn? Neem contact op met Rigo Stegeman info@good2connect.nl