Op zoek naar specialisten op het gebied van vitale, sociale en duurzame vraagstukken (denk aan MVO advies of transitie begeleiding in de zorg, welzijn en maatschappij)? GOOD2CONNECT Advies en Projecten biedt innovatieve oplossingen met duurzame winst en meetbare impact, waarbij onze kracht ligt in het creëren van meerwaarde door mensen, organisaties en expertise samen te brengen. Wij stellen ons graag aan u voor.
Rigo Stegeman
Rigo StegemanGood2Connect
Mijn doel is om bij te dragen aan een harmonieuzere wereld, door het inzetten en overdragen van mijn kennis, ervaringen en creativiteit en anderen hiermee te inspireren. Mijn kracht is om die werelden op zinvolle en creatieve wijze aan elkaar te verbinden met méérwaarde voor alle betrokkenen.

Lees meer
Monique Moree
Monique MoreeMVO interim services
Monique Morée
Een interim manager met maatschappelijke verantwoordelijkheid als uitgangspunt.

Monique is een interim manager van Good2Connect. Zij adviseert en ondersteunt organisaties die een stap willen maken met MVO. Voor veel bedrijven is MVO een verzamelterm waar ze weinig mee kunnen. Zij geeft antwoord op vragen als: Wat is MVO? Wat kan ik met MVO en hoe levert mij dat geld op?

Lees meer